Monstrum iz Rakovice koji je ubio suprugu i sina, bio telohranitelj srpske pevačice!

Ubica Marko Nikolić jedno vreme “čuvao” je domaću pevačicu, koja je u julu 2016. godine prebijena u Prištini…

Marko Nikolić (43) koji je ispred Centra za socijalni rad Rakovica monstruozno ubio svoju nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila (4), bio je obezbeđenje srpske pevačice Dunje Ilić.

Kako je poznato, Marko je bivši bokser koji je radio kao bodigard, a nije poznato da li je imao svoju firmu.

– Ubica, koliko znam, nije imao svoju privatnu firmu, kako se priča. Trenirao je u teretani i radio kao telohranitelj Dunje Ilić. Imao je porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi, koju je prodao i kupio dva stana u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu. Svima u široj i užoj familiji je pretio. Meni je poručivao da će me zadaviti, Majinu sestru Branislavu je hteo da kolje, dok je Majinom prvom mužu prosuo AT ulje na nov automobil koji je kupio za taksiranje, samo da bi mu napakostio – rekao je Aleksandar Josipović, momak Majine sestre Branislave.

Podsetimo, Dunja je u javnosti poznata po nekoliko skandala koji su vrlo odjeknuli u javnosti. Naime, Dunja je snimala spotove koji su često sadržali dozu bizarnog, od ležanja u mrtvačkom sanduku, preko nošenja burke, monaške odore i haltera, do pokazivanja polnog organa. Pevačica je u julu 2016. brutalno prebijena u Prištini zbog parole “Kosovo je Srbija”.

Izvor: telegraf.rs

(Visited 619 times, 1 visits today)

About The Author

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *