Voleli ste je u “Srećnim ljudima”, povukla se zbog strašne tragedije a sada će glumiti Jeleninu majku u “Ubicama mog oca!

Lepa Natalija danas ima 49 godina, i u punom sjaju se vraća na male ekrane…

Da li se sećate lepe Sonje iz “Srećnih ljudi”, najbolje Đinine drugarice, koja je važila za jednu od najlepših glumica u to vreme? Lepa glumica zove se Natalija Vlahović, i do 1996. godine imala je niz zapaženih uloga u srpskoj kinematografiji.

Natalija, koja je svoju karijeru započela već sa šest godina, pojavljivanjem u seriji “Grlom u jagode”, igrala je u ostvarenjima “I to će proći”, “Orkestar jedne mladosti”, “Gospođa ministarka”, a onda je usledila duža pauza.

Naime, Natalija se 1990. godine udala za Miloša Čuljkovića, sa kojim je dobila ćerku Doroteu. Ipak, lepu glumicu snašla je velika tuga, kada je 1998. godine njen suprug izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori. Natalija se tada povukla iz javnosti, a vratila se 2013. godine manjom ulogom u “Vojnoj akademiji”. Međutim, Vlahovićeva ovih dana snima seriju “Ubice mog oca”, u kojoj će igrati majku Nine Janković, u seriji forenzičarke Jelene.

Nema sumnje da će Natalija zablistati u ovoj ulozi, te da će je publika rado gledati na malim ekranima.

Izvor: telegraf.rs

(Visited 652 times, 1 visits today)

About The Author

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *