Hit video! On joj mlatio dečka, ona mu skinula gaće. Opšta makljaža turista na Ibici!

Jedan britanski turista snimio je nesvakidašnju situaciju usred bela dana na autobuskoj stanici u odmaralištu San Antonio na Ibici. Na snimku koji je za kratko vreme postao viralan, vidi se tuča vozača i agresivnog putnika i njegove devojke, nakon što ga je ovaj, navodno, ošamario…

Prvo je vozač mladića je uhvatio za vrat i oborio na zemlju, a onda je reagovala devojka u želji da odbrani svog voljenog, pa je počela ga vuče vozača i skida mu pantalone. Onda se već više nije znalo ko koga bije. Tuča se nastavila sve dok ih prolaznici nisu nekako razdvojili, prenosi Dejli mejl.

Turista koji je snimio čitav incident rekao je kako je vozač koji je vozio na besplatnoj relaciji, ošamario putnika koji mu se agresivno suprotstavio.
– Nekoliko nas došlo je do vrata autobusa, a vozač je vrlo slabo pričao engleski. Govorio nam je da odemo do kioska sa kartama i pravio se lud. U tom trenutku taj Španac se vratio i počeo da se svađa sa vozačem i da govori grupi devojaka da uđu u autobus. Vozač im nije dozvolio, pa je ubrzo izbila tuča koja se preselila na pločnik – ispričao je on i dodao kako je vozač skinuo naočari i udario mladića po licu.

Izvor: informer.rs

(Visited 6408 times, 1 visits today)

About The Author

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *